Az extrémsport magazin
   Megosztás Twitteren
 

Hírek

Hófesztivál
2012-01-12
2012. január 19-21. Mátraszentistván, Sípark

A mátraszentistváni Sípark egy nagyszabású, több napos rendezvény keretében rendezi meg az ország legnagyobb sípályán lévő, havas fesztiválját!
A Hófesztivál nem más, mint a hó és a téli sportok ünnepe, színes sport programokkal, koncertekkel, show műsorokkal. A fesztivál célja, hogy népszerűsítse
a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést / snowboardozást! A Hófesztivál 2012. január 19-22-e között lesz.

A Hófesztivál olyan egyedülálló programokkal várja a Síparkba érkező vendégeket, mint például az esti, színeffektekkel megvilágított pályán lévő Formációs Síbajnokság és Családi Ügyességi Síverseny.
A fesztivál programjai nem csak a sípályán tartózkodóknak szólnak, hiszen a kibővült Hócsúszdaparkban a kicsik és nagyok olyan izgalmas eszközöket próbálhatnak ki, mint a Snowter (síbicikli) vagy a Snowtubing.

hófesztivál, mátraszentistván, sípark, saint_pista, extrém, sport, extreme, sportok, outdoor

Fesztivál hangulat 3 napon keresztül!
• Téli Varázs sétány: Forralt bor, puncs, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
• Alpesi Színpad: A sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei éményt. (Abrakazabra, Tóth Gabi, The Carbonfools, Dévényi Tibor Retro Disco)
• Aprés-Ski terasz: A Hütte teraszán az esti kocertek befejeztével Aprés-ski (sízés utáni buli) partykba kezdünk, ahol neves DJ-k várják a táncos lábú vendégeket.
• Chillout Zone: a Funpark alatti területen az elfáradt snowboardosok, síelők babzsákokban üllve lazíthatnak és hallgathatják a Chillout stílus relaxáló dallamait.
• Hósétány: A síléccel vagy akár gyalogosan is megközelíthető Hósétányon a síisksolák és sportszer kereskedők mutatják be legújabb termékeiket, vagy csábítanak a sí- és snowboard oktatásra.

A Hó ünnepe, színes programok a sípályán!
• Ingyenes Síoktatás: a még síelni vagy snowboardozni nem tudó vendégek a csütörtöki napon, a legjobb sí és snowboard oktatóktól vehetnek órát teljesen ingyenesen.
• Országos Gyerek Síverseny: A pénteki napon országos nyílt gyerek verseny várja a fesztiválra érkező családokat, ahol értékes nyereményekért tehetik próbára magukat a bátrabbak.
• Formációs Síbajnokság: A 2. alkalommal megrendezendő formációs síbajnokságon, Magyarország legprofibb sícsapatai formációs sízés keretében vetik össze tudásukat. A verseny igazi látványossága, hogy speciálisan megvilágított, a fényekkel színesre festett havon, zenére írt koreográfiára mutatják be tudásukat.
• Családi Ügyességi Síverseny: Az ügyességi síversenyen családok versenyezhetnek majd. A versenyen zenére írt koreográfiára kell majd formációs sízést bemutatni, amit szakmai zsűri értékel.

A Hófesztivál tehát egy kiváló hosszúhétvégi program mind a családok, mind a fiatalok részére.

A Hófesztivál belépőjegy árai is a családokra lettek szabva, hiszen egy felnőtt napijegy ára 1.500 Ft a 3 napos bérlet 3.500 Ft még a 14 év alatti gyereknek ingyenes a belépés! Sőt a Hófesztiválon a síbérlettel rendelkezők ingyenesen résztvehetnek, tehát nem kell külön a fesztivál belépőt is megvásárolni!

Hófesztivál - A családok és fiatalok téli fesztiválja!

Helyszín: Sípark Mátraszentistván
Időpont: 2012. január 19-22.

FELLÉPŐK:
Abrakazabra (2012. január 19. CSÜTÖRTÖK)
Tóth Gabi (2012. január 20. PÉNTEK)
Dévényi Tibor (2012. január 21. SZOMBAT)
The Carbonfools (2012. január 21. SZOMBAT)

Gyere és tombolj hóban éjjel-nappal!

További információk:
www.hofesztival.hu
www.sipark.hu

 

 

 Megosztás az iWiW-en  Megosztás Twitteren
Legújabb cikkek
Zseniális freestyle jégkori videó Magyarországról A Nagyerdei korisok legfrissebb videója is igen ütősre sikeredett (már az előző sem volt kutya), már alig vártuk hogy megjelenjen, és nem is ...
Sörözés Level 1000 Az megvolt, hogy minden sörnyitó? :) Télen is lehet stílusosan fogyasztani, persze csak mértékkel, és ha elmúltál 18! ;)   //   ...
Karo Swen - Rúdtánc (videó) Ettől a csajtól szó szerint eláll a lélegzeted! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, nyomd meg a gombot! ...
Damien Walters - Gravity Games (Videó) Damien Walters akrobata, parkour mester és kaszkadőr legfrissebb kisfilmjében sem kellett csalódnunk!   Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! ...
Ken Block - Gymkhana7 (videó) Ken Block Legújabb Gymkhana videójában egy öreg Ford Mustanggal csapatja Los Angelesben. Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszett, ny...


Szezonális ajánló
Snowskate
Snowskate
Gördeszkázás hóban. Nem, ez nem snowboard, nincsenek rajta kötések!
Audi síléc
Audi síléc
Karbon, titánium, négy karika.
SledDogs hókori
SledDogs hókori Norvégiából
Ezt is kipróbáltuk, és fogjuk is még, mert jó.
 • Blob
  Blob Kipróbáltuk a Blob-ot, király volt!
 • Gauswheel teszt
  Gauswheel teszt Kaptunk egy Gauswheel-t és játszottunk vele kicsit.
 • Flowboard
  Flowboard Kipróbáltuk Sanchez-zel a 14 kerekű downhill gördeszkát.
 • SledDogs hókori teszt
  SledDogs hókori teszt Kipróbáltuk, rákattantunk, mert hóban korcsolyázni nagyon jó móka!
 • Lézerharc teszt
  Lézerharc teszt A Laserforce arénája nem gyerekeknek való. Vagyis nem csak nekik.
 • Viiroll teszt
  Viiroll teszt Elmentünk, teszteltük, megérte! Különleges kori Magyarországról.
 • Defendo teszt
  Defendo teszt Hogyan védd meg magadat egy szórakozóhelyen? Megnéztük, tanultunk belőle.
 • Barlang Airsoft
  Barlang Airsoft Lementünk a föld alá szétlőni egymást játékból. Azóta is járunk.
A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása, beleértve a weblapon szereplő összes cikket, adatot, elérhetőséget és képet is.
© Extremesportok.hu 2012